Annonce

Skagen Bryghus

Skagen Bryghus A/S udbyder nye aktier á nominelt kr. 500 til kurs 110. Baggrunden for dette er et ønske fra bestyrelse og direktion om en øget geografisk spredning af selskabets ejerkreds. Som medejer får man adgang til generalforsamlingen, som holdes hvert år i april, samt specialtilbud på øl og løbende information om hvad der sker på bryghuset.

Læs mere her

Bryggeriet Djævlebryg

Bryggeriet Djævlebryg udbyder B-anparter á nominelt kr. 500 til kurs 210 - det vil sige kr. 1.050 per stk. Tegningsperioden løber til og med den 31. maj 2012. Som anparts-ejer får man bl.a. mulighed for at købe øl til en favorabel pris.

Læs mere her

Trekantens Bryghus

Inden længe vil der være mulighed for at købe aktier i det kommende Trekantens Bryghus. Hvis man har interesse i at få tilsendt materiale herom, kan man tilmelde dig deres nyhedsbrev, og få et tegnings prospekt fremsendt når dette er klar.

Læs mere her

Bryghuset Kragelund

På generalforsmlingen 2011 blev det vedtage at udbyde yderligere 250 B-anparter af 1000 kr., så man totalt når op på 1000 B-anparter.

Som B-anpartshaver får man førsteret til prøvebryg på favorable vilkår, ligesom man inviteres til snigpremiere på nye øltyper og sæsonbryg, førend de frigives i den egentlige handel. B-anpartshavere har stemmeret på bryghusets generalforsamling jf. vedtægterne.

Læs mere her

Jelling Bryggeri

Bryggeriet formidler videresalg af allerede eksisterende aktier. Prisen er 2.500 kr. for privataktier og 25.000 kr. for firmaaktier.

Som aktionær bliver man årligt inviteret til et festligt arrangement i det nye kulturhus. Aktieudbyttet vil blive udbetalt i naturalier, og for firmaaktionærernes vedkommende giver aktien mulighed for en gang om året at bruge lokalerne i forbindelse med cafeen til et specielt firmaarrangement.

Læs mere her